• • • ETT HUS DU FÅR  BYGGA PÅ PRICKAD MARK • • •

smart byggpaket. stor valfrihet

Tack vare att MAX Attefall levereras som ett smart byggpaket har du stor frihet att anpassa utrymmet efter dina egna behov, utan att behöva ändra på byggpaketet. Här har vi föreslagit tre alternativa lösningar men du kan säkert själv hitta på fler. I samtliga förslag är ovanvåningen oförändrad då detta är en förutsättning för MAX Attefalls unika konstruktion.

rumsfördelning: STANDARD

I grundutförandet är bottenplanet tänkt att fördelas som i vårt visningshus, med ett kombinerat all- och matrum, stort kök och badrum smat ett rymligt förråd.

rumsfördelning 1: Extra sovutrymme

I detta alternativ har köket ersatts av ett extra sovutrymme med plats för dubbelsäng och två garderober. Utrymmet kan avgränsas med ett draperi eller en vikvägg. MAX Attefall får då upp till 8 sängplatser inklusive en bäddsoffa i allrummet. Detta alternativ passar t ex om du vill använda huset som ett gästhus. Du kan också ersätta det extra sovutrymmet med t ex arbetsplats om du tänker använda huset som hemmakontor.

rumsfördelning 2: litet sovrum

I detta alternativ har köket behållits medan badrummet ersatts med ett mindre sovrum med plats för våningssäng och en garderob. Vi rekommenderar att du behåller de framdragna installationerna för vatten och avlopp för det fall du en dag vill använda utrymmet som badrum. Installationerna kan du dölja t ex med en heltäckningsmatta. Denna lösning kan t ex kompletteras med ett separat hus, t ex en friggebod, innehållande både ytterligare sängplatser och dusch/toalett.

rumsfördelning 3: 10 bäddar

I detta alterntiv har antalet sovplatser maximerats genom både ett extra sovutrymme och ett mindre sovrum. Totalt ger dett upp till 10 sovplatser inklusive bädsoffan i allrummet. Denna lösning kan t ex kompletteras med ett separat hus, t ex en friggebod, innehållande både ytterligare sängplatser och dusch/toalett.

gillar du vad du ser? gilla oss på facebook och instagram!

}
Verifierad av MonsterInsights