störst attefallshus på bjäre

N Nu kanske du undrar hur ett attefallshus kan vara större än andra – är det inte samma regler för alla attefallshus? Då svarar vi att, precis som med människor, så är det inte bara utsidan som räknas. När det gäller attefallshus så är det snarare insidan som är viktigast.

Tack vare en unik konstruktion som tar vara på alla ytor och volymer har MAX Attefall en ovanvåning med ståhöjd som ger plats för två separata sovrum, med en riktig trappa upp. Det gör att hela bottenvåningen kan användas för umgänge; ett generöst allrum med stort burspråk och 3,60 upp till nock; ett riktigt kök med nästan fyra meter arbetsyta och plats för alla vitvaror. Plus ett duschrum utan “husvagnskänsla” och förvaring som rymmer både golfklubbor, resväskor och dammsugare. Och naturligtvis de obligatoriska badrockarna.

MAX Attefall i kvällsljus. Notera takhöjden i allrummet och trappan upp till de två sovrummen. Till vänster i burspråket skymtar en braskamin.

 

Bild som visar köket med köksmaskiner, under- och överskåp med mellanliggande fönster samt matplats.

Plats för ett riktigt kök med rejäla arbetsytor, gott om förvaring i över- och underskåp, plats för fullstora vitvaror och, naturligtvis, utsikt till det vackra Bjäre.

 

Bild som visar ett av sovrummen med klädförvaring på MAX Attefalls ovanvåning

Det mindre sovrummet rymmer en dubbelsäng med normalhöjd så att dina gäster slipper krypa omkring på golvet. Tack vare ståhöjden kan de också klä sig utan att behöva gå ner på bottenvåningen.

 

Med terrasser på framsida och gavel blir MAX Attefall en riktig sommarstuga där dina gäster kan sköta sig själva om så behövs. (Eller som kan ge trevliga extrainkomster om du hyr ut.)

Bild som visar MAX Attefalls allrum med riktig trappa upp till sovrummen på ovanvåningen.

Allrum med gott om plats för sittgrupp och matplats (och två extra sovplatser som du väljer en bäddsoffa). 3,6o meter upp till nock och en spegeldörr in till duschrummet får dig att undra om detta verkligen är ett attefallshus.

 

Bild som visar ett av sovrummen med klädförvaring på MAX Attefalls ovanvåning

Också sovrum nummer två har en riktig dubbelsäng och gott om klädförvaring. Tack vare den unika konstruktionen kan du gå runt sängen så att du t ex kan bädda utan att kröka rygg

 

MAX Attefall bjuder på ovanligt stort utrymme för umgänge tack vare att bottenvåningen inte behöver offras för sovplatser. Men om sovrummen på ovanvåningen trots allt inte skulle räcka till kan du alltid ställa en bäddsoffa under trappan. En riktig trappa i stället för en brant stege, gör att man inte behöver ha akrobatiska talanger för att ta sig upp.

 

stort utrymme för egna önskemål

Nyckelfärdiga hus har en stor nackdel – du har begränsade möjligeter att anpassa inredning och materialval efter eget tycke och smak, och storlek på plånbok.

Med MAX Attefall väljer du själv inredning och vitvaror i kök och duschrum, samt golv. Du kan få huset spegelvänt för att du ska få den vackraste utsikten från köket och du kan t o m anpassa rumdfördelningen efter vad du har tänkt använda huset till; gästhus, hemmakontor, generationsboende, uthyrning till turister eller studerande eller en avskild plats för din hobby.

 

 

 

Bild på lycklig äldre kvinna som målar en tavla, som symboliserar hur MAX Attefall kan användas för olika hobbys, till exempel en ateljé.

tillverkas och levereras av derome

MAX Attefall levereras som ett smart byggpaket där allt arbete med ritning, konstruktion, kapning, märkning, packning, där varje vägg är packad för sig. Vi har t o m fräst ur spår för montering av reglar.

Målsättningen har varit att det inte ens ska behövas en tumstock för att få tak och väggar på plats. Det underlättar om du tänker göra arbetet själv men vi rekommenderar att du anlitar någon av Bjäres alla duktiga byggare, om inte annat så för att du snabbt ska få ett vädertätt hus.

Vårt smarta byggpaket är utvecklat tillsammans med, och produceras och levereras av Derome, Sveriges äldsta och största familjeägda träindustri – en garanti för kvalitet, leveranssäkerhet och miljötänk från skog till färdigt hus.

gillar du vad du ser?
gilla oss också på facebook och instagram!

}