UPPLEV STÅHÖJD I TVÅ PLAN

Nu har vi invigt vårt visningshus på Husknuten i Västra Frölunda, och du är välkommen hit för en privat visning. Vi har öppet onsdagar 12 – 18 , lördagar och söndagar 12 – 15. Boka den tid som passar dig bäst. Skulle du ångra dag är det bara att klicka tillbaka till “Tjänst”. Om ingen av dessa tider passar, kontakta oss på info@maxattefall.se så ska vi se om vi kan öppna upp just för dig. Välkommen att uppleva världens största attefallshus.

BOKA PERSONLIG VISNING

hitta till vårt visningshus i göteborg

För att göra det enklare för dig att besöka oss har vi flyttat vårt visningshus från Hisingen till en betydligt trevligare miljö på Husknuten, den permanenta husutställningen i centrala Göteborg.  Adressen hit är Frölunda Smedjegata 4 och du hittar oss på plats nr 7. Hjärtligt välkommen på en rundtur.

Observera att bilder, innehåll i videos och ritningar på hemsidan inte är en leveransspecifikation och kan skilja sig något från det hus vi levererar. För aktuell information hänvisar vi till, vid varje tidpunkt gällande allmänna villkor och informationspaket. På samma sätt kan vårt visningshus avvika från det hus du beställer. Vi reserverar oss även för eventuella ”tryckfel” på denna hemsida.

Loading...
}