UPPLEV STÅHÖJD I TVÅ PLAN

Nu har vi invigt vårt första visningshus i Hisings Backa, norr om Göteborg (alldeles innan IKEA) och du är välkommen hit för en privat visning. Vi har öppet onsdagar 13 – 17 , lördagar 12 – 16 och söndagar 12 – 15. Boka en tid som passar dig bäst. Skulle du ångra dag är det bara att klicka tillbaka till “Tjänst”. Om ingen av dessa tider absolut inte passar, kontakta oss på info@maxattefall.se så ska vi se om vi kan öppna upp just för dig. Välkommen till världens största attefallshus.

hitta till vårt visningshus i göteborg

Vårt ny visningshus ligger i Hisings Backa, norr om Göteborg, med infart alldeles innan IKEAs södra kundparkering. Infarten är lite dold så håll ögonen på vår skylt på grinden. Du kan också ta hjälp av vår drönare som visar dig vägen från ovan.

Observera att bilder, innehåll i videos och ritningar på hemsidan inte är en leveransspecifikation och kan skilja sig något från det hus vi levererar. För aktuell information hänvisar vi till, vid varje tidpunkt gällande allmänna villkor och informationspaket. På samma sätt kan vårt visningshus avvika från det hus du beställer. Vi reserverar oss även för eventuella ”tryckfel” på denna hemsida.

Loading...
}