först till kvarn får bygga själv

Många som har besökt vårt visningshus har frågat om möjligheten att bygga MAX Attefall själv. Antingen helt själv eller med hjälp av byggkunniga vänner eller lokala hantverkare. Skälen till detta är många, till exempel för att tillfartsvägen inte är framkomlig för trailer och kran, att man vill göra helt egna anpassningar eller, helt enkelt, för att spara pengar.

För att tillgodose dessa önskemål kan du nu köpa en licens för självbyggnation tillsammans med alla de konstruktionsritningar du behöver.

Till att börja med är detta en test varför antalet licenser är begränsat till 50 och det är först till kvarn som gäller.  Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi om pris och betalningsuppgifter. Därefter skickar vi ett licensavtal i två exemplar som du signerar och skickar tillbaka till oss. När du har betalat in avgiften skickar vi tillbaka ett avtal signerat av oss samt konstruktionsritningar. Under tiden kan du ladda ner och läsa vårt licensavtal. Har du bråttom kan du också ringa Björn Sundvall  på 073-440 40 10.

kontakta mig om licens

Loading...
}