bygg smart med vårt smarta byggpaket

Om du vill bygga ditt attefallshus själv, antingen för att tillfartsvägen inte är framkomlig för trailer och kran, du vill vara ekonomisk eller att du helt enkelt tycker att det är roligt att bygga, då det också ger större möjligheter att få huset exakt som man vill – då är MAX Attefall huset för dig.

MAX Attefall levereras som ett byggpaket med färdigkapad stomme. Allt arbete med ritning, konstruktion, kapning, märkning, packning, där varje vägg är packad för sig, och leverans ingår, allt att göra det så enkelt som möjligt för alla självbyggare av världens största attefallshus. En anvisning för hur du lastar av så att varje Vi har t o m fräst ur spår för montering av reglar. Vi rekommenderar att du tar hjälp så att du snabbt får ett vädertätt hus så att du kan bygga vidare utan att oroa dig för regn eller vind.

Fyll i och skicka in formuläret längst ner på sidan för att teckna ett licensavtal och, om du vill sätta igång direkt, beställa våra bygg-, fönster- och trappaket. Då kan du även skicka med eventuella frågor du har.

1

KÖP RITNINGSPAKET

Vårt ritningspaket innehåller underlag du behöver för att ansöka om startbesked eller bygglov hos din lokala byggnadsnämnd. Observera att ritningspaketet inte ger dig någon rättighet att uppföra ett MAX Attefall-hus baserat på detta,  varken själv eller med hjälp av byggentreprenörer. För detta krävs att du tecknar ett licensavtal.

Vill du ha hjälp att kontakta byggnadsnämnden på din ort kan du klicka här.

Pris: 5 000 kronor inklusive moms.

Betalning sker till MAX Attefallshus ABs  bankgirokonto 5987–2499.

2

teckna licensavtal

När du har fått ditt startbesked eller bygglov är det dags att teckna ett licensavtal. Licensen gäller uppförandet av ett MAX Attefall-hus på den fastighet som startbeskedet avser samt för ägaren till denna fastighet. Observera att en licens kan köpas först efter du har köpt ett ritningspaket samt att MAX godkänner avtalet först när licensavgiften är betald.

Licensavgift: 69 000 kronor inklusive moms.

Betalning sker till MAX Attefallshus ABs bankgirokonto 5987–2499.

3

BESTÄLL DEROMES BYGGPAKET

Nu är du klar att sätta igång. Beställningen av Deromes smarta byggpaket gör du hos oss och leveransen sker sedan direkt från Derome. Om du har frågor om byggpaketets innehåll får du kontaktuppgifter till dem av oss. Övriga frågor ställer du till oss på MAX.

Vi hanterar din beställning så fort du har betalt in beloppet till MAX Attefallshus ABs bankgirokonto 5987–2499.

Byggpaketet innebär att Derome ritar, konstruerar, kapar, märker upp, packar samt levererar en färdigkapad stomsats till MAX Attefall-hus direkt ut till din byggarbetsplats.

Derome spårar även ovansidan av hammarbandet för takstolar samt alla reglar vid dörrar och fönster på våra färdigkapade stommar. Du behöver alltså varken såga eller mäta vid montage. Innehållet är smart förpackat av de olika sektionerna och en avlastningsplan medföljer för effektiv hantering vid montaget.

Utöver tidsbesparingen bidrar tillvägagångssättet till en betydligt bättre arbetsmiljö på bygget med färre tunga lyft samt att det blir tystare och renare när kapning på plats försvinner.

 

Paketpris: 169 000 kronor inklusive moms.

4

BESTÄLL fönster- och trappaket från MAX

Fönsterpaketet innehåller samtliga fönsterpartier inklusive glasdörr i burspråk. Fönstren är treglas isolerglas (argonglas) med ett U-värde på 0,9. Fönsterramarnas kulör är RAL 7012 grå.

Trappaketet innehåller samtliga delar till trappan till ovanplanet.

På samma sätt som med byggpaket lägger vi din beställning så fort du har betalt in beloppen till MAX Attefallshus ABs bankgirokonto 5987–2499.

Fönsterpaket: 42 000 kronor inklusive moms.

Trappaket: 16 500 inklusive moms.

Priset är inklusive transport till avlastningsställe. Vidare transport till byggplats tillkommer.

!

Våra rekommendationer

Oavsett hur mycket du har tänkt att gör själv rekommenderar vi att du anlitar byggare nära dig för att resa väggar och lägga tak och montera fönster, så att du snabbt får ett vädertätt hus. I normalfallet räcker det med tre byggare under en vecka. Då kan du sedan fortsätta med insidan i godan ro, utan att störas av väder och vind, något som även kommer att uppsakattas av de som ska göra el- och VVS-installationer.

Se också till att fönsterpaketet är på plats när monteringen ska påbörjas, så att dina byggare kan hjälpa dig att få dem på plats.

Om du vill få lite idéer till hur du ska inreda ditt nya MAX Attefall-hus kan du få en specifikation av hur vi har byggt och inrett vårt visningshus på Husknuten i Göteborg, som du sedan kan skriva ut och ta med dig när du ska göra dina inköp.

Beställning av ritningspaket och licensavtal

Jag beställer följande:

Observera att vi inte fakturerar för ritningspaket eller licens innan du har signerat respektive avtal. Vi kommer inte att godkänna avtalen innan du har betalat in respektive avgift. På samma sätt kommer vi inte att lägga din beställning på bygg-, fönster- och trappaketet innan vi mottagit din betalning.

}