bygg smått. lev stort

“Hela mitt vuxna liv har jag ägnat mig åt att förverkliga idéer som ökar människors livskvalitet när det gäller sitt boende och jag har gjort det genom att utmana det “så har vi alltid gjort”-tänkande som finns inom byggbranschen.”.

Björn Sundvall

“På MAX Attefall är det högt i tak. Inte bara när det gäller våra hus utan lika mycket när det gäller våra ambitioner. Vi drivs av att göra det praktiskt och ekonomiskt möjligt för fler människor att förverkliga sina husdrömmar genom att fokusera på så kallad “compact living”.

Vårt mål är att göra vår unika konstruktion tillgänglig varhelst det finns ett behov av yteffektiva byggnader; campingplatser, fjällanläggningar och framför allt, på din tomt.  Att leverera maximal kundnytta – annars kan vi lika gärna låta bli.

Jag har länge irriterats över hur traditionella konstruktioner slösar med tillgänglig yta.  I snart 10 år har jag därför provat mig fram med olika byggnadstekniska och planmässiga konstruktioner. Experiment som bygger på över 50 års praktisk erfarenhet från byggbranschen; från husbyggare som Kungshus och Västkuststugan; innovativa lösningar för isolering, fuktbekämpning och glaskonstruktioner och nu; ett utökat tillvaratagande av befintliga boytor. Det första resultatet av dessa erfarenheter är MAX Attefall – världens största attefallshus.

Vår ambition är att allt vi gör ska vara energieffektivt och ha minsta möjliga påverkan på miljön; hela vägen från byggmaterial via transportlösningar till ett montage och som gör minsta möjliga ingrepp på våra kunders närmiljö.”

 

Vår idé är att bygga hus som är större inuti än utanpå. Målet är att våra kunder ska får mest utrymme för pengarna oavsett användingsområde, allt från hemmakontor till en komplett permanent bostad med alla de bekvämligheter som de är vana vid. Utan kompromisser.

Observera att bilder, innehåll i videos och ritningar på hemsidan inte är en leveransspecifikation och kan skilja sig något från det hus vi levererar. För aktuell information hänvisar vi till, vid varje tidpunkt gällande allmänna villkor och informationspaket. På samma sätt kan vårt visningshus avvika från det hus du beställer. Vi reserverar oss även för eventuella ”tryckfel” på denna hemsida.

Loading...
}