• • • ETT HUS DU FÅR  BYGGA PÅ PRICKAD MARK • • •

BYGG SMÅTT. LEV STORT

 

 

På MAX Attefall är det ovanligt högt i tak. Inte bara när det gäller våra hus utan lika mycket när det gäller våra ambitioner. Vi drivs av att göra det praktiskt och ekonomiskt möjligt för fler människor att förverkliga sina husdrömmar genom att fokusera på så kallad ”compact living”.

Vårt mål är att konstruera hus som är större inuti än utanpå och göra dem tillgängliga varhelst det finns ett behov av yteffektiva byggnader; campingplatser, fjällanläggningar och framför allt, på din egen tomt.

 

Jag har länge irriterats över hur traditionella konstruktioner slösar med tillgänglig yta.  I snart 10 år har jag därför provat mig fram med olika byggnadstekniska och planmässiga konstruktioner. Experiment som bygger på över 50 års praktisk erfarenhet från byggbranschen; från husbyggare som Kungshus och Västkuststugan; innovativa lösningar för isolering, fuktbekämpning och glaskonstruktioner och nu; ett utökat tillvaratagande av befintliga boytor. Det första resultatet av dessa erfarenheter är MAX Attefall – världens största attefallshus.

Vår ambition är att allt vi gör ska vara energieffektivt och ha minsta möjliga påverkan på miljön; hela vägen från byggmaterial via transportlösningar till ett montage och som gör minsta möjliga ingrepp på våra kunders närmiljö.”

Nyfikna husköpare är det bästa vi vet. Och vi vet inget roligare än att berätta om vårt fantastiska attefallshus. Det skulle i så fall vara att få visa upp det i verkliga livet eller IRL (In Real Life) som ungdomarna säger. Hur som helst blir vi glada om du hör av dig med alla de frågor och synpunkter du har.

hör av dig till max attefall

Vår idé är att bygga hus som är större inuti än utanpå. Målet är att våra kunder ska får mest utrymme för pengarna oavsett användingsområde, allt från hemmakontor till en komplett permanent bostad med alla de bekvämligheter som de är vana vid. Utan kompromisser.

gillar du vad du ser? gilla oss på facebook och instagram!

}
Verifierad av MonsterInsights